Ondernemen

onze bewoners , uw klanten

De Campus bestaat nu nog uit 941 zelfstandige studentenwoningen en ca. 4.740 m² aan commerciële ruimtes. Daarmee voorziet de Campus niet alleen in de behoefte van de 1.000 campusbewoners, maar ook in de behoefte van omwonenden en kantoren in de omgeving.

Een bruisende omgeving

De Campus ligt direct naast het trein- en metrostation Diemen Zuid en vlakbij Hogeschool InHolland waar ca. 5.000 studenten studeren. De Campus grenst bovendien direct aan Bergwijkpark, een goed bezet kantorenpark waar vooraanstaande bedrijven zijn gevestigd, zoals Generali, Randstad, America Today, Cool Cat, Tele2, International Card Services, Carlson Wagonlit en Manpower. En dan zijn er ook nog eens 1.000 containerwoningen voor studenten op loopafstand. Dagelijks maken er dan ook duizenden mensen gebruik van station Diemen Zuid.

Uitbreiding huidige Campus

Naast de huidige 941 studentenwoningen wordt de huidige Campus flink uitgebreid. Rond het 3e kwartaal van 2019 zullen er 774 nieuwe woningen worden opgeleverd. Dit wordt een mix van studentenwoningen, short stay en woningen voor young professionals.

Holland Park op steenworp afstand

Direct naast Campus Diemen Zuid wordt een nieuwe woonwijk genaamd Holland Park gerealiseerd. Holland Park zal huisvesting bieden aan ongeveer 5.000 bewoners. Zodra de uitbreiding van de huidige Campus opgeleverd wordt, zal er een directe verbinding tussen Holland Park en de Campus zijn.

10,000

Dagelijks woon- en werkverkeer

1,000

Bewoners

5,000

Studenten

Interesse?


Campus Diemen Zuid is eigendom van en in het beheer van Greystar Netherlands Coöperatief U.A.. Wij willen jou graag op de hoogte houden van nieuws, evenementen en aanbiedingen. Jouw gegevens zullen veilig behandeld en opgeslagen worden in lijn met ons privacy beleid. Te allen tijde heb je de mogelijkheid om je voorkeuren te wijzigen. We vragen jou om aan te geven op welke manier(en) jij graag door ons benaderd zou willen worden.

Ik wil graag per e-mail berichten ontvangen JaNee
Ik wil graag per sms / app berichten ontvangen JaNee
Ik wil graag per telefoon berichten ontvangen JaNee